Поділитись:

Під Луцьком голодних собак хотіли «нагодувати» рештками порубаних тварин (відео)

Четвер, 07 грудня 2023, 22:32
Під Луцьком голодних собак хотіли «нагодувати» рештками порубаних тварин (відео)

У Гіркій Полонці Луцького району у чоловіка, який тримає у себе кілька десятків тварин, трапився шокуючий інцидент – невідомі викинули гору тваринних решток, аби «нагодувати» собак.  

Про це волонтери повідомили телеканалу «Конкурент TV».

Невідомі до воріт будинку викинули голови курей, кишки і шкури. Усе це собаки рознесли по подвір'ю та вулиці. Волонтери раніше розповідали, що тварини, яких тримає у себе чоловік, потерпають від голоду та неволі. За словами небайдужих людей, господар замикає їх у будинку та не годує. Хто привіз рештки тварин нині невідомо. За цю справу взялися правоохоронці. Людей, які зробили цей шокуючий «подарунок» розшукують. 

«Дійсно був такий випадок. Наразі невідома особа викинула рештки, залишки тварин поблизу будинку мешканця Гіркої Полонки, в якого живе багато собак. Потім він ці рештки переніс собі на подвірʼя. Звичайно, що був поганий запах, антисанітарія. Люди повідомили про це місцевих поліцейських офіцерів громад. Поліцейські зараз негайно вживають заходів для встановлення особи чи осіб, які привезли ці рештки до оселі громадянина. Також повідомлена сільська рада.

Станом на обідню пору 7 грудня буде доставлено туди транспортний засіб, і це все вивезуть. Цей чоловік не проти, адже потрібно зважати, що це його приватна територія, і він може розпоряджатись своєю територією, як йому заманеться. Відомо, що, швидше за все, люди чи людина, водій, який керував транспортним засобом, направлявся в сторону Горохова», – розповіла речниця ГУНП Волині Ольга Бузулук

Згодом правоохоронці надали телеканалу «Конкурент TV» відео, завантаження тваринних решток на кошик трактора та розчищення подвір'я. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів