Поділитись:

У Польщі затримали й екстрадували зловмисника з Волині (фото)

Вівторок, 16 січня 2024, 16:42
У Польщі затримали й екстрадували зловмисника з Волині (фото)

У Польщі затримали та екстрадували в Україну 65-річного волинянина, якого підозрюють у скоєнні тяжких злочинів.

Про це у вівторок, 16 січня, повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

Житель Ковеля перебував у розшуку в обліках Інтерполу за скоєння злочинів, передбачених ч. 2 ст. 162 (порушення недоторканості житла) та ч. 1 ст. 129 (погроза вбивством) Кримінального кодексу України. Підозрюваного затримали польські поліцейські в одному із міст Польщі та передали в Україну.

Відповідно до рішення польських компетентних органів та за дорученням Офісу Генерального прокурора співробітники кримінальної поліції за сприяння сектору міжнародного поліцейського співробітництва ГУНП 12 січня в міжнародному пункті пропуску «Устилуг – Зосин» забезпечили процедуру видачі (екстрадиції) 65-річного ковельчанина з Республіки Польща в Україну.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з метою подальшого притягнення його до кримінальної відповідальності.

У поліції зазначили, що, завдяки сучасному рівню міжнародного поліцейського співробітництва, розвитку технологій та засобів комунікації можливість уникнення правопорушниками відповідальності за скоєне шляхом втечі за кордон зводиться до мінімуму.

У Польщі затримали й екстрадували зловмисника з Волині (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів