Поділитись:

Загинув водій, травмована дитина: на трасі Львів – Луцьк Hyundai протаранив Renault (фото)

Вівторок, 16 січня 2024, 09:29
Загинув водій, травмована дитина: на трасі Львів – Луцьк Hyundai протаранив Renault (фото)

На автодорозі Львів – Луцьк сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинув 37-річний чоловік, а 8-річна дівчина була госпіталізована з травмами.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці поліції Львівської області.

Смертельна ДТП трапилась у понеділок, 15 січня, близько 15:30, на автодорозі Львів – Луцьк неподалік села Честині Львівського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій легковика Hyundai Sonata, 34-річний львів’янин, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та врізався у Renault Kangoo. Після зіткнення обидві автівки злетіли у кювет.

Від отриманих внаслідок зіткнення травм водій «рено», 37-річний мешканець одного з сіл Львівського району, загинув на місці події. Його пасажирка, восьмирічна дівчинка з Львівського району, отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована.

Водія Hyundai затримали, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Проводиться розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Загинув водій, травмована дитина: на трасі Львів – Луцьк Hyundai протаранив Renault (фото)Загинув водій, травмована дитина: на трасі Львів – Луцьк Hyundai протаранив Renault (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів