Поділитись:

Ексдепутат Луцької міськради планує очолити НАЗК

Понеділок, 15 січня 2024, 12:33
Ексдепутат Луцької міськради планує очолити НАЗК

Колишній очільник Волинського обласного центру зайнятості і ексдепутат Луцької міськради Роман Романюк претендує на посаду голови Національного агентства з питань запобігання корупції.

Про це пише ВСН.

Нині триває конкурс на визначення голови НАЗК. До наступного етапу конкурсу на цю посаду пройшли 24 кандидати. Серед них – лучанин Роман Романюк, за результатами тестування він набрав 124 бали.

Роман Романюк з липня 2022 року працює керівником секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини.

Ексдепутат Луцької міськради планує очолити НАЗК 

У разі обрання головою НАЗК, Роман Романюк збирається зміцнити кадровий потенціал, розвинути механізми взаємодії, розвивати технологічні інновації, залучати громадськість, створити нові антикорупційні стандарти, а також зробити максимально зрозумілим, простим та комфортним процес заповнення декларацій.

«Особисто зіштовхуючись з заповненням та поданням щорічних декларацій, можу точно сказати, що формування декларації та її подання є недостатньо зрозумілим процесом для декларантів. Це пов’язано як з технічними проблемами, необізнаністю з вимогами законодавства та правилами заповнення декларацій», – пише у мотиваційному листі Роман Романюк.

Нинішній очільник НАЗК Олександр Новіков складає свої повноваження у понеділок, 15 січня 2024 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів