Поділитись:

Зимовий день у Луцьку: де погуляти у засніженому місті (відео)

Субота, 13 січня 2024, 16:58
Зимовий день у Луцьку: де погуляти у засніженому місті (відео)

Блогерка Олена показала свою прогулянку зимовим Луцьком. Вона відвідала три локації у місті.

Відео свого активного відпочинку вона опублікувала у тік-ток. 

Першим, вона зазирнула до Луцької дитячої залізниці, яку нещодавно повернули у власність міста. Там планують здійснювати позашкільну профорієнтаційну діяльність для учнів громади, належним чином утримувати та поліпшувати благоустрій території залізниці, а також зберегти приміщення головної станції «Росинка».

Очільник департаменту економічної політики Борис Смаль повідомляв, що на місці буде навчальний центр, де будуть навчати майбутніх залізничників. Первинну вартість комплексу дитячої залізниці оцінили в понад 3,2 мільйона гривень. Роботи ж мають розпочати навесні 2024 року.

Олена не оминула у розповіді синього слоника, який височіє на території залізниці, та запитала, у забарвленні якого кольору пам'ятають його лучани. У коментарях люди казали, що він був рожевий, блакитний, салатовий та червоний.

Окрім того, лучанка зазначила, що було б добре, якби у дитячій залізниці зробити Резиденцію Святого Миколая, а потяг нагадував би Hogwarts Express.

Далі вона відправилась у місце, яке «варто дістати зі скриньки забуття», – це Волинський краєзнавчий музей. Каже, що зараз дивишся на експонати з іншої сторони та цінністю, ніж у школи. Також насолоджувалась інтер'єром музею. Вхід коштує 50 грн, додала дівчина. 

На завершення активного дня дівчина разом з сестрою та її подружкою відправились на ковзанку біля стадіону «Авангард». Працює ковзанка щоденно з 10:00 до 21:00. Покататися дорослим обійдеться у 200 гривень, дитина ж до 10 років зможе це зробити за 100 грн. У ціну входить безлімітне катання та оренда ковзанів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024