Поділитись:

На Камінь-Каширщині укріпили берегову лінію річки Стохід: для чого (фото)

Четвер, 11 січня 2024, 22:22
На Камінь-Каширщині укріпили берегову лінію річки Стохід: для чого (фото)

В селі Заріка Камінь-Каширського району провели укріплення (дамбування) берегової лінії річки Стохід, аби вберегти від затоплення житлові будинки.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці ГУ ДСНС Волині. 

За інформацією Українського гідрометеоцентру на річці Стохiд при посиленнi процесів льодоутворення можливий пiдйом рівнів води з перевищенням вiдмiтки підтоплення окремих житлових будинкiв у прирiчкових населених пунктах Камiнь-Каширського району (II рiвень небезпеки – помаранчевий).

Протистояти водяній стихії важко, але для запобігання надзвичайних ситуацій, мінімізації їх негативних наслідків та оперативного реагування на них волинські рятувальники у взаємодії з органами влади, метеорологами організували моніторинг гідрологічної обстановки на водних об’єктах та в населених пунктах поблизу річок і територій, що межують із заплавами водних об’єктів.

Мобільні оперативні групи ДСНС області здійснюють обстеження місць прогнозованих ускладнень гідрологічної обстановки для аналізу ситуації.

В підрозділах служби 101 області забезпечено готовність до застосування наявних засобів подолання водних перешкод, інженерної, спеціальної та автомобільної техніки підвищеної прохідності.

Працівники 12-ї ДПРЧ смт Любешів разом із працівниками Центру безпеки громадян Любешівської селищної ради, місцевої дільниці регіонального офісу водних ресурсів, комунальної установи «Любешів-Комфорт-Сервіс» провели укріплення (дамбування) берегової лінії річки Стохід від затоплення житлових будинків в с. Заріка Любешвської територіальної громади Камінь-Каширського району.

Залучили 9 працівників особового складу ДСНС, техніка згаданих установ та їх співробітники.

На Камінь-Каширщині укріпили берегову лінію річки Стохід: для чого (фото)На Камінь-Каширщині укріпили берегову лінію річки Стохід: для чого (фото)На Камінь-Каширщині укріпили берегову лінію річки Стохід: для чого (фото)На Камінь-Каширщині укріпили берегову лінію річки Стохід: для чого (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів