Поділитись:

OpenAI запустила магазин, де можна продавати власні чат-боти

П'ятниця, 12 січня 2024, 01:20
OpenAI запустила магазин, де можна продавати власні чат-боти

Компанія OpenAI запустила інтернет-магазин, в якому користувачі можуть ділитися кастомізованими версіями популярного чат-бота ChatGPT.

Про це повідомляє  Укрінформ. 

Новий магазин GPT Store став доступним у середу для платних користувачів ChatGPT, він включатиме чат-ботів, створених користувачами, які вирішили поділитися ними публічно.

Користувачі, включаючи корпоративних клієнтів і передплатників ChatGPT Plus, мають право створювати власні GPT.

GPT Store дозволить користувачам бачити найпопулярніші та найтрендовіші чат-боти в таблиці лідерів і шукати їх за категоріями. У своєму блозі компанія повідомила, що на сьогодні люди створили 3 мільйони власних чат-ботів, хоча поки невідомо, скільки з них було доступно через магазин на момент запуску.

Планується, що в майбутньому люди зможуть отримувати прибуток від своїх чат-ботів - так само, як це роблять магазини додатків Apple Inc. або Google Alphabet Inc. В OpenAI заявили, що протягом наступних трьох місяців компанія поділиться подробицями про те, як люди можуть заробляти на них гроші.

У своєму блозі компанія повідомила, що люди в США отримуватимуть зарплату "на основі взаємодії користувачів" з їхніми чат-ботами.

Також OpenAI оголосила про новий платний рівень ChatGPT для компаній з невеликими командами, вартість якого починається від $25 на місяць за користувача. OpenAI вперше запустила корпоративну версію ChatGPT з додатковими функціями і захистом конфіденційності в серпні минулого року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів