Поділитись:

Поліція затримала Андрія Мацевка, який у Луцьку пропонував інтим дітям (відео)

Вівторок, 09 січня 2024, 09:36
Поліція затримала Андрія Мацевка, який у Луцьку пропонував інтим дітям (відео)

Правоохоронці затримали скандального учасника талант-шоу «Х-фактор» та «Україна має талант» Андрія Мацевка, який втрапив у «педофільний» скандал у Луцьку.

Про це інформує патрульна поліція Івано-Франківської області на своїй фейсбук-сторінці.

Особу затриманого патрульні не розголошують, проте, за даними місцевих ЗМІ, це відомий співак Андрій Мацевко. Патрульні зазначають, що помітили на вулиці чоловіка, який уникав із ними зустрічі та підозріло себе поводив, а як виявилося згодом він і зовсім перебуває в розшуку. Інцидент з горе-співаком трапився 7 січня.

«Побачивши охоронців порядку останній намагався втекти та був затриманий патрульними. При встановлені особи, було з’ясовано, що 38-річний чоловік, знаходиться в активному розшуку Шевченківським управлінням поліції ГУНП у місті Київ, як особа, яка переховується від органів досудового розслідування. Чоловіка запросили до Івано-Франківського районного управління поліції для з’ясування обставин справи та складання відповідних адміністративних матеріалів», – йдеться у повідомленні.

Фото затриманогоФото затриманого

Як зазначає видання «Varta1», артиста, ймовірно, розшукували після гучної історії, яка сталася з ним у квітні 2021 року. Тоді ЗМІ повідомили про те, що Мацевка затримали в столичному метро з підробним пенсійним посвідченням. Артист намагався скористатися послугами громадського транспорту з фальшивим документом. Тоді виконавець заявив правоохоронцям, що підробку йому дав товариш. Затриманий також зізнався, що знав про те, що цей чоловік займається фальшивими документами, оскільки він і сам користувався таким посвідченням.

Андрій МацевкоАндрій Мацевко

У червні 2015 року він втрапив у «педофільний» скандал, але вже у Луцьку. Тоді місцеві борці з педофілами спіймали Андрія на гарячому. Він приїхав до 14-річного хлопця, аби зайнятися з ним інтимом. Тоді місцеві активісти пояснили йому, чому не можна пропонувати неповнолітнім інтим.

За інформацією OBOZ.UA, останніми роками Андрій Мацевко мешкає в селі Сваричів Івано-Франківської області. Односельці відгукуються про нього доброзичливо, однак у розмові з нашим виданням відзначали, що чоловік живе відлюдкувато. Мовляв, вранці кудись їде на своєму ровері – і тільки ввечері повертається. Виконавець мешкає у батьківському будинку з мамою та старшим братом.

Нагадаємо: у Волинській області до іспитового терміну засудили електрика, який фотографував свій статевий орган та відправляв його через месенджери неповнолітній дівчині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
10:16
23 квітня 2024
21 квітня 2024
20 квітня 2024
17 квітня 2024