Поділитись:

«Будеш моєю квіточкою»: психічно хворий лучанин шукає собі жінку – демонструє геніталії (відео)

Четвер, 21 вересня 2023, 12:07
«Будеш моєю квіточкою»: психічно хворий лучанин шукає собі жінку – демонструє геніталії (відео)

У Луцьку мешканці вулиці Володимирської потерпають від психічно хворого чоловіка, який чіпляється до жінок і демонструє дітям геніталії.

Про це йдеться в сюжеті ТРК «Аверс». 

Лучанка Алла Сенченко, яка не так давно повернулася із російського полону, зіштовхнулась із проблемою: каже, одного вечора її перестрів чоловік, який живе поблизу і почав чіплятись. Вона викликала поліцію. Втім, як виявилося згодом, Андрій Боблях тримає у страху майже всю вулицю, на якій проживає.

Як розповіла Алла Сенченко, у липні ввечері вона поверталася додому з нічного чергування, коли її на вулиці перестрів незнайомець, якому закортіло з нею познайомитися, адже він такий молодий, але не має жінки. Чоловік пішов за Аллою, а коли вона підіймалася сходами, то почав лапати її за сідниці, обіймати. Жінка чинила опір і пояснювала, що так не можна поводитися. Тоді незнайомець почав демонструвати свої геніталії.

Лучанка викликала поліцію і написала на чоловіка заяву. Збоченця забрали до психіатричної лікарні.

Інші мешканці вулиці Володимирської також скаржаться на Андрія Бобляха. Кажуть, що він чіпляється до дітей, показує їм статевий орган, вживає алкоголь, дебоширить, лається. Зі слів місцевих, чоловік тримає усіх у страху. 

Журналістам, які зустріли Андрія Бобляха на вулиці, чоловік розповів, що живе з бабусею, пообіцяв більше нікого не чіпати. З його слів, поводиться він так, бо шукає жінку свого віку, щоб створити сім'ю, завести дітей. Але ніяк не може знайти собі пару.

Окрім того, чоловік повідомив, що в лікарні йому поставили діагноз шизофренія. Але він заперечує, що повинен перебувати в медзакладі і заявляє, що «нормальний».

Також Андрій Боблях заперечує, що демонструє дітям геніталії. З його слів, він просто задирає футболку, оголюючи торс.

У психіатричній лікарні журналістам повідомили, що не можуть розголошувати інформацію про своїх пацієнтів. А щоб психічно хвору людину тримали у медзакладі і не випускали, має бути декілька факторів.

«В людини має бути тяжкий психічний розлад. По-друге, людина дійсно потребує стаціонарної допомоги, а не амбулаторної. По-третє, основне, коли людина становить небезпеку для себе чи для оточуючих», – розповів т.в.о. медичного директора КП «Волинська обласна психіатрична лікарня Луцька» Сергій Вахно.

У ГУНП у Волинській області підтвердили інформацію, що в липні писали заяву на Андрія Бобляха. 

«З'ясували, що громадянин перебуває на обліку в психлікарні. Його знову ж туди помістили, тобто ізолювали на деякий час. Оформляти на нього матеріали не можуть, оскільки він перебуває на обліку як психічно хворий», – розповіла завідувач сектору комунікації ГУНП у Волинській області Ольга Бузулук.

Ольга Бузулук додала: якщо справді чоловік вчиняє якісь протиправні дії, то потрібно негайно телефонувати на лінію «102». Тоді приїжджатимуть поліцейські і безпосередньо на місці з'ясовуватимуть, яка ситуація: чи він дійсно чіплявся, чи вчиняв розпусні дії

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів