ДТП на шляхопроводі на Рівненській у Луцьку: хто і з ким не розминувся (фото)

Неділя, 07 січня 2024, 14:28

У Луцьку, окрім кількох автопригод на межі проспектів Соборності та Перемоги, упродовж короткого періоду часу трапилось декілька дорожньо-транспортних пригод на шляхопроводі на вулиці Рівненській.

Про це повідомляє патрульна поліція Волинської області.

Водії, які стали учасниками вчорашніх ДТП на мосту на вулиці Рівненській у Луцьку, не врахували зміну погодних умов, не дотрималися безпечної дистанції і швидкості руху:

  • водійка автомобіля Peugeot здійснила наїзд на відбійник;
  • керманич автомобіля Audi зіткнувся із маршрутним автобусом Vdl Ambassador;
  • водій Opel здійснив зіткнення із транспортним засобом Volkswagen, який за інерцією зіткнувся зі ще одним авто марки Volkswagen, що рухався попереду.

 

На місці події патрульні надавали практичну допомогу учасникам дорожнього руху, здійснювали охорону місця події та регулювання. Фіксували дорожньо-транспортні пригоди, складаючи на водіїв адміністративні матеріали за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП, а також акти вулично-шляхової мережі.

Нагадаємо: автомобілісти, які постраждали внаслідок масштабної ДТП на мосту на вулиці Рівненській в Луцьку, звинувачують владу та комунальників у бездіяльності та мають намір судитися з ними через пошкоджені в аварії авто.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: