Поділитись:

Одночасно кілька ДТП: деталі зіткнення автомобілів на мосту в Луцьку (фото)

Неділя, 07 січня 2024, 13:07
Одночасно кілька ДТП: деталі зіткнення автомобілів на мосту в Луцьку (фото)

У Луцьку на шляхопроводі на межі проспектів Соборності та Перемоги сталося одразу декілька дорожньо-транспортних пригод.

Про це повідомляє патрульна поліція Волинської області

Учора ввечері, 6 січня, у Луцьку на шляхопроводі, що на межі проспектів Соборності та Перемоги, одна за одною трапилися одразу декілька аварій. Водії не дотрималися безпечної дистанції та швидкості, а також не врахували дорожньої обстановки, корективи в яку внесла негода:

  • водій автомобіля Ford скоїв зіткнення з авто марки Fiat;
  • пізніше керманич Renault здійснив наїзд на той же автомобіль Ford;
  • водійка Kia зіткнулася з авто марки Mitsubishi;
  • а Volkswagen – з Isuzu.

Одночасно кілька ДТП: деталі зіткнення автомобілів на мосту в Луцьку (фото)Одночасно кілька ДТП: деталі зіткнення автомобілів на мосту в Луцьку (фото)Одночасно кілька ДТП: деталі зіткнення автомобілів на мосту в Луцьку (фото)Одночасно кілька ДТП: деталі зіткнення автомобілів на мосту в Луцьку (фото)

Патрульні здійснювали охорону місця події та регулювання руху. Вони фіксували ДТП, складаючи акти вулично-шляхової мережі та адмінматеріали на водіїв за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП. Всього склали чотири такі протоколи.

«У зв'язку з ускладненням погодних умов закликаємо водіїв, за можливості, утриматися від поїздок упродовж наступних кількох днів. На дорозі в період негоди будьте максимально уважними та обережними, зберігайте безпечну дистанцію та швидкість, неухильно дотримуйтеся ПДР», – закликають патрульні.

Нагадаємо: ще одна масштабна аварія сталася на мосту на вулиці Рівненській у Луцьку – там зіткнулися більше десятка автомобілів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів