Поділитись:

«Витримати цей рік означає витримати війну», – Зеленський

Субота, 06 січня 2024, 07:30
«Витримати цей рік означає витримати війну», – Зеленський

Президент України Володимир Зеленський заявив, що пріоритет держави – дати все необхідне для захисту України та витримати цей рік.

Про це він говорив у своєму зверненні.

«Головний пріоритет нашої держави – незмінно – дати все необхідне для захисту України та для наших активних дій. Боєприпаси. Дрони. Техніка. Особовий склад. Витримати цей рік – означає витримати всю цю війну. Важливий час. Багато в чому вирішальний. Дякую всім, хто це усвідомлює. Хто допомагає державі ставати сильнішою, а нашим воїнам – мати змогу знищувати ворога», – наголосив президент. 

Він зазначив, що інтенсивні бої зараз в Авдіївці, на Мар’їнському, Бахмутському, Лиманському, Куп’янському напрямках та на південній ділянці фронту. Зеленський повідомив, що українська влада працює з усіма партнерами для того, щоб цього місяця Україна отримала «достатній обсяг оборонних пакетів».

«Зараз уже маємо черговий оборонний крок Німеччини для України. Це ракети для ППО, це артилерія калібру 155, а також інші необхідні речі. Дякую! Дуже вчасний пакет. Чекаємо таких кроків і від інших наших партнерів, зокрема Сполучених Штатів. Щоб і цієї зими, як минулої, російський терор ні в чому не міг виграти», – наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів