Поділитись:

Хохлыыыыы: мережею шириться новий стьоб з мешканців Білгорода (+ мемчики)

П'ятниця, 05 січня 2024, 13:45
Хохлыыыыы: мережею шириться новий стьоб з мешканців Білгорода (+ мемчики)

Українці кепкують з реакції мешканців Білгорода на недавні обстріли там.

У четвер, 4 січня, після вибухів, які пролунали в російському Білгороді, з якого регулярно запускаюь ракети на Харківщину, місцеві чомусь «занили».

Це сталося, зокрема, і після того, як білгородці побачили покручені від прильоту автівки на одній з парковок.

Згодом соцмережами вже почав гуляти скріншот, на якому росіянка переповіла красномовну реакцію свого сусіда, який уже плакався над своєю машиною.

Хохлыыыыы: мережею шириться новий стьоб з мешканців Білгорода (+ мемчики) 

Найбільше українців розсмішило і потішило пронизливе «хохлыыыыы». Реакція користувачів була миттєвою – мережею прокотилася хвиля мемів та жартів про це.

Ось, наприклад, ті, які уже встигли назбирати журналісти сайту новин Луцька та Волині «Конкурент»

Хохлыыыыы: мережею шириться новий стьоб з мешканців Білгорода (+ мемчики) Хохлыыыыы: мережею шириться новий стьоб з мешканців Білгорода (+ мемчики) Хохлыыыыы: мережею шириться новий стьоб з мешканців Білгорода (+ мемчики) Хохлыыыыы: мережею шириться новий стьоб з мешканців Білгорода (+ мемчики) Хохлыыыыы: мережею шириться новий стьоб з мешканців Білгорода (+ мемчики) Хохлыыыыы: мережею шириться новий стьоб з мешканців Білгорода (+ мемчики) Хохлыыыыы: мережею шириться новий стьоб з мешканців Білгорода (+ мемчики) Хохлыыыыы: мережею шириться новий стьоб з мешканців Білгорода (+ мемчики) Хохлыыыыы: мережею шириться новий стьоб з мешканців Білгорода (+ мемчики) Хохлыыыыы: мережею шириться новий стьоб з мешканців Білгорода (+ мемчики) Хохлыыыыы: мережею шириться новий стьоб з мешканців Білгорода (+ мемчики) Хохлыыыыы: мережею шириться новий стьоб з мешканців Білгорода (+ мемчики) Хохлыыыыы: мережею шириться новий стьоб з мешканців Білгорода (+ мемчики) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів