Поділитись:

Мережу замилував новий мемний кіт Сирський: хто він такий і до чого тут Волинь

Четвер, 09 листопада 2023, 11:34
Мережу замилував новий мемний кіт Сирський: хто він такий і до чого тут Волинь

Лучанин Роман Сініцин, який опікувався мілітарним напрямком у Фонді Сергія Притули і згодом пішов у ЗСУ, «мобілізував» кота. Несподівано пухнастик став мемом і продовжує підкорювати мережу.

Хто такий Сініцин, кіт Сирський і чому останній став шалено популярним, дізнавалися журналісти сайту новин Луцька і Волині «Конкурент».

Ні для кого не секрет, що ця осінь для українських військових відзначилася справжнім неприємним «бумом» мишей на позиціях. Гризуни неябияк дошкуляють захисникам: заважають спати, нищать майно, гризуть спорядження і їжу. 

Такий сплеск пов'язують з впливом повномасштабки на природу. Через обстріли росіян хижі тварини відійшли на більш безпечні території або ж узагалі були убиті.

Саме тому в соцмережах ми зустрічаємо так багато котиків, які стають справжніми побратимами військових, які не тільки допомагають пережити стрес, але й борються з мишами у бліндажах.

Так, нещодавно Роман Сініцин або Майор (як він записаний у твіттері) привів двох котиків, проте довго вони не пробули і втекли. Згодом лучанин прихистив ще одного, якого й назвали Сирський. І тут розпочався його зірковий шлях.

Мережу замилував новий мемний кіт Сирський: хто він такий і до чого тут Волинь 

Сумний вираз мордочки хвостатого зворушив мережу і кіт моментально став ходячим твіттерським мемом. Люди стежили за буднями Сирського, наче за героєм серіалу, адже чотирилапий часто зникав у невідомому напрямку. Користувачі ж жартують, що той, мовляв, ходить на завдання і вже приписують коту службу в ССО.

Мережу замилував новий мемний кіт Сирський: хто він такий і до чого тут Волинь Мережу замилував новий мемний кіт Сирський: хто він такий і до чого тут Волинь 

Під хвилю популярності хотіли потрапити й чимало структур та бізнесів.

Так, кіт Сирський уже встиг завести сторінку у Вікіпедії, стати обличчям сервісу Дія, а пес Патрон на сторінці МВС хвилюється, що хтось зможе посунути його з п'єдесталу народних улюбленців.

Мережу замилував новий мемний кіт Сирський: хто він такий і до чого тут Волинь Мережу замилував новий мемний кіт Сирський: хто він такий і до чого тут Волинь Мережу замилував новий мемний кіт Сирський: хто він такий і до чого тут Волинь 

Станом на ранок 9 листопада кіт, за якого переживало пів спільноти укртві, нарешті повернувся. Ще й не сам.

Майор показав, що вусатий привів з собою ще двох пухнастих котів чи кицьок. Наразі Сирський від'їдається після «завдання».

«Апетит норм. Миші пізніше», – пише Майор.

Мережу замилував новий мемний кіт Сирський: хто він такий і до чого тут Волинь Мережу замилував новий мемний кіт Сирський: хто він такий і до чого тут Волинь Мережу замилував новий мемний кіт Сирський: хто він такий і до чого тут Волинь 

Також пропонуємо вам добірку мемів про Сирського, які ми знайшли на просторах мережі.

Мережу замилував новий мемний кіт Сирський: хто він такий і до чого тут Волинь Мережу замилував новий мемний кіт Сирський: хто він такий і до чого тут Волинь Мережу замилував новий мемний кіт Сирський: хто він такий і до чого тут Волинь Мережу замилував новий мемний кіт Сирський: хто він такий і до чого тут Волинь Мережу замилував новий мемний кіт Сирський: хто він такий і до чого тут Волинь Мережу замилував новий мемний кіт Сирський: хто він такий і до чого тут Волинь Мережу замилував новий мемний кіт Сирський: хто він такий і до чого тут Волинь Мережу замилував новий мемний кіт Сирський: хто він такий і до чого тут Волинь Мережу замилував новий мемний кіт Сирський: хто він такий і до чого тут Волинь Мережу замилував новий мемний кіт Сирський: хто він такий і до чого тут Волинь Мережу замилував новий мемний кіт Сирський: хто він такий і до чого тут Волинь Мережу замилував новий мемний кіт Сирський: хто він такий і до чого тут Волинь 

Довідково:

Роман Олександрович Балан, також відомий під громадським псевдонімом Роман Сініцин (нар. 30 червня 1985, м. Луцьк) — український громадський діяч, волонтер, співзасновник волонтерського об'єднання «Народний тил», голова атестаційної комісії МВС України у 2016 році. Нагороджений Орденом «За заслуги» III ступеня.

За даними українських ЗМІ, мем «Аваков — чорт» запустив в суспільний просторі волонтер та громадський активіст Роман Сініцин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів