Поділитись:

Показати різні форми стосунків: Tinder випустив фільм у Великій Британії

П'ятниця, 29 грудня 2023, 04:13
Показати різні форми стосунків: Tinder випустив фільм у Великій Британії

У межах кампанії «Все починається зі свайпу» (It Starts With a Swipe) Tinder випустив фільм у Великій Британії, щоб показати різноманітні форми стосунків.

Про це пише пресслужба компанії, – зазначає Суспільне. 

Головна героїня фільму — дівчина Ава, яка тільки-но переїхала до Лондона. Вона встановлює застосунок, щоб познайомитися з новими людьми. Після цього героїня йде на першу зустріч із Натаном, який кидає виклик традиційним побаченням, і Маєю, яка стає для неї найкращою подругою.

Стрічка показує, що з часом можуть розвиватися різні типи стосунків, руйнуючи упереджені уявлення про миттєві іскри та розкриваючи шлях до пошуку значущих зв'язків.

У фільмі, створеному у співпраці з W Communications і режисером Джеймі Вітбі, використані змішані медіа, включно з кадрами, знятими ручною камерою, і 3D-скануванням. Такий підхід покликаний передати автентичність моментів, які переживають герої.

«Сьогодні жоден шлях знайомств не є прямолінійним, він сповнений можливостей і самопізнання, оскільки наше прагнення до людських стосунків як ніколи сильне. Наш бренд-фільм має на меті створити момент «це я» чи то згадка про те, як ви переїхали в нове місто, чи шукали нових стосунків, і про вирішальну роль, яку може відіграти Tinder», – зазначила старша директорка з маркетингу Tinder Джоанна Понс.

Фільм випустили в День подарунків (святкують у Великій Британії та країнах Британської співдружності націй 26 грудня), оскільки, за даними Tinder, останній тиждень року є найактивнішим періодом побачень, включно з «неділею побачень».

За результатами торішньої «неділі побачень», користувачі Tinder відповідали в середньому на 19,4 хвилини швидше, ніж у будь-яку іншу неділю року. Кількість лайків зросла на 18,2 %, а кількість надісланих повідомлень збільшилася на 22 % порівняно з рештою року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 березня 2024
20 березня 2024
19 березня 2024
18 березня 2024
21 лютого 2024
17 лютого 2024
05 лютого 2024
17 січня 2024
04 січня 2024
31 грудня 2023