Поділитись:

Новий тренд тікток: у Луцьку в ПортCity підлітки повзали на колінах (відео)

Субота, 23 грудня 2023, 17:55
Новий тренд тікток: у Луцьку в ПортCity підлітки повзали на колінах (відео)

У Луцьку у торговому центрі ПортCity спостерігали новий тренд, який активно поширюється тіктоком, - підлітки повзали на колінах по підлозі.

Ролик опублікували у соцмережах, – пише ВСН.

Як пише видання The Warsaw, новий тренд у тіктоці запустив користувач із Польщі. Уже кілька тижнів в акаунті «crawly_possessed» публікуються відео, що зображують нетипову поведінку в торговому центрі. Спочатку в роликах знімалася одна людина, але зі зростанням популярності каналу стали приєднуватися й інші «повзуни».

У свіжих відео вже можна побачити групу з кількох десятків підлітків, які повзуть – вони навкарачки входять до магазинів і ресторанів у ТЦ Варшави. Як «знімальний майданчик» учасники тренду обирали великі торгові центри.

Для тих, хто не знайомий зі специфікою тіктока, такий контент може мати абсурдний вигляд, але ролики з повзанням ТЦ генерують мільйони переглядів. Найпопулярніший був знятий у «Galerii Bemowo»: там підлітки входять навкарачки в KFC. Ці кадри переглянули 40 мільйонів разів.

Думки щодо поведінки підлітків розділені. Одні називають їхні дії безглуздими, інші, навпаки, захоплюються креативністю і просяться приєднатися до групи. Загалом це доволі незвичне явище, що викликає неабияку зацікавленість і спонукає тікток-авторів організувати подальші подібні акції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
17:26
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024