Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 22 грудня

П'ятниця, 22 грудня 2023, 21:00

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині п'ятниці, 22 грудня.

Про те, що інвестор ЖК «Оселя Парк» звільнив директора компанії-забудовника за розкрадання коштів

 

Інвестор житлового комплексу «Оселя Парк» звільнив директора компанії-забудовника через розкрадання коштів на будівництві. Ще у 2019 році інвестиційний фонд «Казкова Оселя» розпочав інвестиції у будівництво нового елітного житлового комплексу «Оселя парк», що на вулиці Чорновола, 7. Директором забудовника ТзОВ «Казкова оселя» у серпні 2019 року став Андрій Худоба, якому довірили значний фінансовий та матеріальний ресурс. Професіонали, які працювали в товаристві, з довірою віднеслися до нового керівника. На початку серпня 2023 року роботи закінчили, а житловий комплекс здали в експлуатацію. На час виходу цього матеріалу власники квартир почали використовувати свою власність.

Про те, що під Луцьком заблокували дорогу на в'їзд: кожну автівку перевіряють з собаками

 

У селі Гаразджа, на в'їзді у Луцьк, – перекрили дорогу й кожну автівку перевіряють з собаками.

Як зазначають водії, які безпосередньо стоять у заторі, вже годину у місто потрапити не можна й кожну автівку оглядають правоохоронці з собаками.

В затор потрапили як цивільні автомобілі, так і вантажівки й автобуси з пасажирами. Тягучка розпочинається від блокпоста у селі Гаразджа.

У пресслужбі патрульної поліції нашим журналістам повідомили, що блокпост працює в штатному режимі й ніяких спеціальних перевірок там не проводять. Правоохоронці припускають, що черга утворилась через велику кількість транспортних засобів.

Волинські танкісти розповіли, як закопали окупантів

 

«Розібрали бліндаж ворога геть! Ніхто не вийшов з нього!», - так коротко описують свою нещодавню роботу Князівські велети-танкісти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: