Поділитись:

Інвестор ЖК «Оселя Парк» звільнив директора компанії-забудовника за розкрадання коштів

П'ятниця, 22 грудня 2023, 08:30
Інвестор ЖК «Оселя Парк» звільнив директора компанії-забудовника за розкрадання коштів

Інвестор житлового комплексу «Оселя Парк» звільнив директора компанії-забудовника через розкрадання коштів на будівництві.

Про це журналістам сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» повідомив представник інвестора ЖК «Оселя Парк».

Ще у 2019 році інвестиційний фонд «Казкова Оселя» розпочав інвестиції у будівництво нового елітного житлового комплексу «Оселя парк», що на вулиці Чорновола, 7. Директором забудовника ТзОВ «Казкова оселя» у серпні 2019 року став Андрій Худоба, якому довірили значний фінансовий та матеріальний ресурс. Професіонали, які працювали в товаристві, з довірою віднеслися до нового керівника. На початку серпня 2023 року роботи закінчили, а житловий комплекс здали в експлуатацію. На час виходу цього матеріалу власники квартир почали використовувати свою власність.

Андрій ХудобаАндрій Худоба

Для будівництва «Оселі Парку» найняли генерального підрядника – ТзОВ «Майтім», яке мало виконати усі роботи та в кінцевому результаті збудувати об’єкт. Директором цієї фірми був Ігор Устимчук, який і відповідав за будівництво комплексу. Задля виконання певного виду робіт, генеральний підрядник ТОВ «Майтім» уклав договір із субпідрядником ТОВ «ОПТИМУС БУД».

Ігор УстимчукІгор Устимчук

«ОПТИМУС БУД» було зареєстровано у жовтні 2019 року – через два місяці після призначення Худоби директором «Казкової оселі». Власником та директором ТОВ «ОПТИМУС БУД» став Юрій Лозицький. За даними аналітичної системи YouControl, компанія займається будівництвом житлових і нежитлових будівель, організацією будівництва, будівництвом доріг й автострад, малярними роботами та іншими роботами, які пов’язані із будівництвом. Місце реєстрації ТОВ «ОПТИМУС БУД» станом на час його заснування – село Прилуцьке, вулиця Гордіюк 34-а, офіс 23.

По зрозумілих для Ігора Устимчука причинах, генеральним підрядником ТзОВ «Майтім» було залучено субпідрядника ТОВ «ОПТИМУС БУД».

Здавалося б нічого особливо тут немає, але є одне «АЛЕ». За тією ж самою адресою – село Прилуцьке, вулиця Гордіюк 34-а, офіс 23 – у 2021 році у державному реєстрі підприємств та організацій реєструється інше підприємство – ТОВ «АІ ІНВЕСТ КАПІТАЛ». Його засновниками стали Андрій Худоба (директор ТзОВ «Казкова оселя», що здійснювало будівництво ЖК «Оселя парк») та Ігор Устимчук (вже на цей час «ексдиректор» фірми-підрядника, яка виконувала роботи на будівництві згаданого ЖК). Директоркою компанії стає Тетяна Худоба (дружина директора «Оселі парку»). Займається «АІ ІНВЕСТ КЕПІТАЛ» наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого майна, купівлею й продажем нерухомості, діяльністю в архітектурній та рекламній сферах.

Як зазначив у коментарі нашим журналістам представник інвестиційного фонду «Казкова оселя», директори згаданих компаній створили вищезгадані юридичні особи із залученням третіх осіб (Юрія Лозицького) задля присвоєння коштів та особистого збагачення, тож аби з’ясувати усі обставини ТОВ «Казкова оселя» проведе детальний аудит.

«Такі дії підривають довіру як покупців житла, так і довіру інвесторів до індустрії управління активами. Сліпа віра в людей часто не знаходить свого доброго відклику та натикається на погане, невдячне відношення. Ми маємо розуміти, що люди ризикують своїми капіталами для створення прекрасного та нового житла, а такі «управлінці» думають виключно про свою наживу та хижо використовують все для власного збагачення» – з глибоким розумінням ситуації та відповідальності, що склалася, прокоментував представник інвестиційного фонду.

ЖК «Оселя Парк»ЖК «Оселя Парк»

За словами представника, інвестор дбає як про інтереси власників житла в ЖК «Оселя Парк», так і про власну репутацію, та зробить усе, аби власники майна в ЖК «Оселя парк» були задоволені. Якщо ж з’ясують, що зловживання таки негативно повпливало на якість робіт, то інвестори фонду погоджуються здійснити додаткове фінансування даного проєкту.

Нагадаємо: на квартири в ЖК «Оселя парк» можна взяти вигідну іпотеку на умовах державної програми «Доступна іпотека 7%» від «Ощадбанку» та придбати одно-, дво- та трикімнатні квартири. У житловому комплексі є вибір різноманітних планувань і можна підібрати варіанти прийнятного метражу на бажаному поверсі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 квітня 2024
16 квітня 2024
30 березня 2024
27 березня 2024
07 березня 2024
15:50
05 березня 2024
15:02
10:13
12 лютого 2024
06 лютого 2024
29 січня 2024