Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 22 грудня

П'ятниця, 22 грудня 2023, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 22 грудня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині п'ятниці, 22 грудня.

Про те, що інвестор ЖК «Оселя Парк» звільнив директора компанії-забудовника за розкрадання коштів

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 22 грудня 

Інвестор житлового комплексу «Оселя Парк» звільнив директора компанії-забудовника через розкрадання коштів на будівництві. Ще у 2019 році інвестиційний фонд «Казкова Оселя» розпочав інвестиції у будівництво нового елітного житлового комплексу «Оселя парк», що на вулиці Чорновола, 7. Директором забудовника ТзОВ «Казкова оселя» у серпні 2019 року став Андрій Худоба, якому довірили значний фінансовий та матеріальний ресурс. Професіонали, які працювали в товаристві, з довірою віднеслися до нового керівника. На початку серпня 2023 року роботи закінчили, а житловий комплекс здали в експлуатацію. На час виходу цього матеріалу власники квартир почали використовувати свою власність.

Про те, що під Луцьком заблокували дорогу на в'їзд: кожну автівку перевіряють з собаками

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 22 грудня 

У селі Гаразджа, на в'їзді у Луцьк, – перекрили дорогу й кожну автівку перевіряють з собаками.

Як зазначають водії, які безпосередньо стоять у заторі, вже годину у місто потрапити не можна й кожну автівку оглядають правоохоронці з собаками.

В затор потрапили як цивільні автомобілі, так і вантажівки й автобуси з пасажирами. Тягучка розпочинається від блокпоста у селі Гаразджа.

У пресслужбі патрульної поліції нашим журналістам повідомили, що блокпост працює в штатному режимі й ніяких спеціальних перевірок там не проводять. Правоохоронці припускають, що черга утворилась через велику кількість транспортних засобів.

Волинські танкісти розповіли, як закопали окупантів

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 22 грудня 

«Розібрали бліндаж ворога геть! Ніхто не вийшов з нього!», - так коротко описують свою нещодавню роботу Князівські велети-танкісти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів