Поділитись:

У Луцьку напередодні свят сім'ям військових роздали гумдопомогу (відео)

Середа, 20 грудня 2023, 20:47
У Луцьку напередодні свят сім'ям військових роздали гумдопомогу (відео)

Луцьку сім’ї військовослужбовців, в яких є неповнолітні діти, отримали продуктові набори.

Допомога цій категорії населення у Луцькій тергромаді триває у співпраці із фондом «Медицина в дії», – повідомила Суспільному начальниця відділу управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Тамара Бондарук.

У Луцьку напередодні свят сім'ям військових роздали гумдопомогу (відео) 

«Цього року ми отримали велику партію допомоги – це 882 набори, понад 13 тонн. Протягом цього тижня отримувати продуктові набори запрошували дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування. Ми телефонуємо і запитуємо, які потреби у людей», – розповіла Тамара Бондарук.

За словами начальниці відділу соціальної роботи Любові Чернюк, за допомогою у середньому звертається сто людей різних соціально вразливих категорій населення.

«Запрошували відповідно до списків. Люди підходять – підписуються і отримують продуктовий набір», – говорить фахівчиня Любов Чернюк.

Дружина і матір військових Тетяна, яка вже отримала продуктовий набір, наскільки його вистачить каже, що не знає.

Лучанка ТетянаЛучанка Тетяна
 

«То стандартний набір – два кілограми макаронів. Потім квасоля, перловка, цукор, олія. Перловку ми не споживаємо. Говорю, так, як воно є», – розповідає лучанка Тетяна.

До нового року, каже начальниця відділу управління соціальних служб Тамара Бондарук, 800 сімей Луцької тергромади отримають продукти першої необхідності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів