Поділитись:

У Луцьку до рибалок на Стиру прийшли водолази (фото)

П'ятниця, 15 грудня 2023, 09:56
У Луцьку до рибалок на Стиру прийшли водолази (фото)

У Луцьку на замерзлій заплаві річки Стир рятувальники та водолази розповіли любителями зимової риболовлі про небезпеки виходу на водойми взимку.

Про це у п'ятницю, 15 грудня, повідомили на фейсбук-сторінці ГУ ДСНС України у Волинській області.

«Рятувальники Луцького районного управління спільно з водолазами ДСНС провели інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо небезпеки виходу на водойми взимку серед рибалок на річці Стир у місті Луцьку», – йдеться у дописі.

Фахівці ДСНС розповіли громадянам правила безпеки під час перебування на водоймах взимку та закликали не виходити на кригу водойм у період коливання температур та відлигу, оскільки при плюсовій температурі крига становить потенційну загрозу для життя.

«Якщо ж з вами сталася надзвичайна подія або ви стали свідком такої – не зволікайте, телефонуйте до Служби порятунку за номером 101!» – додали у ДСНС.

У Луцьку до рибалок на Стиру прийшли водолази (фото)У Луцьку до рибалок на Стиру прийшли водолази (фото)У Луцьку до рибалок на Стиру прийшли водолази (фото)У Луцьку до рибалок на Стиру прийшли водолази (фото)У Луцьку до рибалок на Стиру прийшли водолази (фото)У Луцьку до рибалок на Стиру прийшли водолази (фото)У Луцьку до рибалок на Стиру прийшли водолази (фото)У Луцьку до рибалок на Стиру прийшли водолази (фото)У Луцьку до рибалок на Стиру прийшли водолази (фото)У Луцьку до рибалок на Стиру прийшли водолази (фото)У Луцьку до рибалок на Стиру прийшли водолази (фото)У Луцьку до рибалок на Стиру прийшли водолази (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів