Поділитись:

Ветеран війни виграв конкурс і відкрив власну справу – робить в Луцьку бізнес на електроскутерах (відео)

Середа, 13 грудня 2023, 10:20
Ветеран війни виграв конкурс і відкрив власну справу – робить в Луцьку бізнес на електроскутерах (відео)

Волинянин Андрій Щурук – ветеран російсько-української війни. Він став на захист України ще у 2014 році – воював у місті Дебальцеве. На другий день повномасштабного вторгнення 24 лютого 2022 Андрій, не вагаючись, знову взяв до рук зброю. Звільнившись зі служби, чоловік відкрив власну справу – оренда електроскутерів.

Про це йдеться в сюжеті телеканалу «Конкурент TV». 

Ідея розпочати незвичайний бізнес у чоловіка виникла, коли він поїхав на горотерапію. У Львові він звернув увагу на кур'єрів, які крутять педалі, що важко і незручно. Андрій же упродовж 6-и років ремонтує електровелосипеди, тож подумав, що було б добре запропонувати їх електричний транспорт, який би полегшив їхню справу.

Спочатку чоловік вирішив робити електровелосипеди і здавати їх в оренду. Проте електровелосипед виявився невитривалим, тому вирішили зупинитися на електроскутерах, які досить популярні у компаніях, які спеціалізуються на доставці їжі.

Зараз по Луцьку їздять вісім Андрієвих електроскутерів.

Мінімально його можна орендувати на тиждень. Кожен із них можна відстежити в додатку.

Обмежуватися Луцьком Андрій Щурук не планує – хоче запустити оренду у Рівному і Львові. З нового року закуплять ще електроскутери. Загалом їх уже буде 40 одиниць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів