Поділитись:

У Луцькій багатоповерхівці – скандал: мешканка «погризлась» з головою ОСББ

Неділя, 10 грудня 2023, 21:15
У Луцькій багатоповерхівці – скандал: мешканка «погризлась» з головою ОСББ

У Луцьку мешканка багатоповерхівки на вулиці Володимирській жаліється на, нібито, «неадекватну» голову, яка не виконує своїх обов'язків.

Днями у місцевій фейсбук-групі з'явився допис від мешканки багатоповерхівки, що розташований за адресою Володимирська, 114. У коментарях цей допис коментували чимало лучан та ділились своїми думками з цього приводу:

«У нас аналогічно(((, на зауваження видалення з чату», – написала Таня Кірчук.

«На Конякіна 27 те саме, така ситуація у кожному дворі, напевно. Цілий тиждень ішов сніг, але жодного разу ніхто не чистив, тому і ковзанка суцільна. Кожен мешканець , кожен місяць сплачує за утримання будинку, ремонтний фонд, де розраховані кошти на двірника, прибиральницю, то поясніть, чому мешканці мають самостійно все чистити?», – написала Вікторія Коць

«ОСББ створили, а совкове мислення залишилося. Якщо голова ОСББ невиконує свої обовязки то що співвласникам ОСББ заважає його переобрати ?», – написав Канівський Володимир.

Журналісти сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» вирішили розібратись, що ж насправді там відбувається.

Людмила Іващук пожалілась на бездіяльність очільниці ОСББ та повідомила, що будь-які звернення від мешканців будинку голова ігнорує, або ж реагує в агресивній формі.

У Луцькій багатоповерхівці – скандал: мешканка «погризлась» з головою ОСББ

«Будинок доведений до катастрофічного стану, прибиральниці і двірника немає. Постійно поліція на її виклики приїжджає. Плата за утримання висока», – додала вона в коментарях.

Наші журналісти поспілкувались з пані Людмилою та розпитали про ситуацію, яка там склалась. Жінка каже, що «голова ОСББ ігнорує свої обов'язки та залякує мешканців поліцією».

«Наш будинок вже не один рік знаходиться в аварійному стані. Двірника в нас нема, під'їзди ніхто не прибирає. Вона нічого тут не робить. Кредитів на мешканців будинку понабирала, документів не показує. А колишнього голову вона взагалі вижила і незаконно посіла його місце. Ми звертались за консультацією до юристів і хочемо писати звернення до міського голови», – розповідає лучанка.

Головою об'єднання співвласників багатоквартирного будинку на вулиці Володимирській, 114 є Леся Михайлівна Сулік. Наші журналісти звернулись за коментарем до пані Лесі. Жінка каже, що всі звинувачення надумані й ґрунтуються на фоні особистої неприязні від пані Людмили, з якою вони живуть в одному під'їзді.

«Де її звернення і де її скарги? Нехай приходить на збори і будемо говорити. У нас була прибиральниця, яка наводила порядки у під'їздах, але вона звільнилась, тому що деякі мешканці, зокрема й Людмила, вигулюють своїх собак в під'їзді, а в тієї жінки була алергія на шерсть. На збори Людмила приходить тільки, щоб пофотографувати щось і пошукати причини посваритись. Вона собаку вивела навпроти під'їзду і не прибрала, а я зробила зауваження. Я для неї особистий ворог, якого треба з'їсти », – так коментує ситуацію Леся Михайлівна.

За словами голови ОСББ, після звільнення прибиральниці, мешканці будинку вирішили прибрати самостійно. Каже: «Люди прибирають самі, бо то економить кошти. Не прибирає лише вона і тому вона скаржиться».

«Це просто така людина і треба з цим жити. Поблизу під'їзду я сама посипала все спеціальною сумішшю, а та взагалі звинуватила мене, що я майно державне розкрадаю. Писала на мене заяви, що я нічого не роблю, то й хай тепер напише ще, за те, що роблю», – каже голова.

Очільниця ОСББ на Володимирській, 114 запевняє, що веде всі документи, які перевіряє ревізійна комісія.

«Було таке, що Людмила і ще кілька мешканців будинку зібрали підписи і звернулись до мене з проханнями надати документи. Я відповіла, ще й в письмовій формі «Оберіть день і дату, всі разом зберемося і я все покажу». Після того ніхто й словом ні про які документи не згадував», – каже пані Леся.

З приводу викликів поліції каже, що її сусідка часто дебоширить: «Вона з сусідами п'є і дебоширить. Ясна річ, що викликаю поліцію. Це не вперше вона шукає як голову зняти. Нічого не маю проти, хай збирають збори і люди голосують, я цю роботу не тримаюсь».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024