Поділитись:

На Волині чистять і латають важливі дороги (фото)

П'ятниця, 08 грудня 2023, 16:28
На Волині чистять і латають важливі дороги (фото)

На автодорогах державного значення Волинської області проводять роботи з експлуатаційного утримання, що притаманні осінньо-зимовому періоду.

Про це у п'ятницю, 8 грудня, повідомили на фейсбук-сторінці Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області.

Зокрема, снігоприбиральна техніка і працівники підприємств-виконавців продовжують ліквідовувати наслідки інтенсивних снігопадів, що мали місце у минулі вихідні. Прибирають сніг з узбіччя, тротуарів, місць зупинки громадського транспорту, а на мережі територіальних шляхів триває розчищення проїжджої частини. Одночасно дороги, за потреби, обробляють протиожеледними матеріалами.

Також проводять аварійні роботи з ліквідації деформацій дорожнього покриття холодною органо-мінеральною сумішшю на окремих ділянках міжнародних і національних шляхів.

«Руйнівні процеси спостерігаються на ділянках, котрі давно потребують ремонту», – зазначили у Службі.

Упродовж тижня, що минає, ремонтні бригади працювали на автошляхах М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече та Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне.

Водіїв закликають до максимальної обачності на ділянках, де працюють дорожники.

На Волині чистять і латають важливі дороги (фото)На Волині чистять і латають важливі дороги (фото)На Волині чистять і латають важливі дороги (фото)На Волині чистять і латають важливі дороги (фото)На Волині чистять і латають важливі дороги (фото)На Волині чистять і латають важливі дороги (фото)На Волині чистять і латають важливі дороги (фото)На Волині чистять і латають важливі дороги (фото)На Волині чистять і латають важливі дороги (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів