Поділитись:

У Старій Вижівці вперше за 45 років відремонтували 54-метровий міст (фото)

Середа, 29 листопада 2023, 16:26
У Старій Вижівці вперше за 45 років відремонтували 54-метровий міст (фото)

У селищі Стара Вижівка Ковельського району відремонтували 54-метровий міст.

Про це повідомляє Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області

На автомобільній дорозі Т-03-10 Стара Вижівка – Буцин – /М-19/ завершено ремонт мостового переходу через річку Вижівка. Це найдовша споруда на автодорогах області, яку цьогоріч полагодили. Ремонт стартував у серпні, мостобудівельники працювали без вихідних, тож встигли до снігопадів.

Це перший ремонт мосту, якому вже 45 років. За цей час він суттєво зруйнувався та став небезпечний для автотранспорту. А саме цією автодорогою пролягає найкоротший маршрут зі Старої Вижівки до Ковеля та Луцька.

Будівельники відремонтували опори, влаштували монолітні залізобетонні накладні плити, гідроізоляцію, відновили конструкції, влаштували водовідведення, тротуари, пішохідні доріжки, відновили дорожнє покриття, нанесли розмітку та зробили огородження. Тепер маршрут до районного та обласного центрів став безпечнішим.

У Старій Вижівці вперше за 45 років відремонтували 54-метровий міст (фото)У Старій Вижівці вперше за 45 років відремонтували 54-метровий міст (фото)У Старій Вижівці вперше за 45 років відремонтували 54-метровий міст (фото)У Старій Вижівці вперше за 45 років відремонтували 54-метровий міст (фото)У Старій Вижівці вперше за 45 років відремонтували 54-метровий міст (фото)У Старій Вижівці вперше за 45 років відремонтували 54-метровий міст (фото)У Старій Вижівці вперше за 45 років відремонтували 54-метровий міст (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів