Поділитись:

Тейлор Свіфт стала «Людиною року 2023» за версією Time

Четвер, 07 грудня 2023, 04:32
Тейлор Свіфт стала «Людиною року 2023» за версією Time

Американський журнал Time оголосив «Людину року 2023» – нею стала американська співачка Тейлор Свіфт, яка цьогоріч встановила низку рекордів завдяки концертному шоу The Eras Tour. Медіа назвало її «головною героїнею світу» цього року. 

Про це йдеться на сайті видання, – пише Суспільне. 

Тейлор Свіфт дуже любить котів – у неї є троє котів (Олівія, Мередіт та Бенджамін), які регулярно з'являються в соцмережах, кліпах та комерційних роликах співачки. Тож на одній з обкладинок Time Свіфт позує разом із Бенджаміном.

«Тейлор Свіфт розповідає мені історію, і коли Тейлор Свіфт розповідає вам історію, ви слухаєте, тому що знаєте, що це буде добре — не лише тому, що вона прожила надзвичайне життя, а й тому, що вона надзвичайна оповідачка», – так починається стаття про співачку в Time.

Тейлор Свіфт стала «Людиною року 2023» за версією Time 

У виданні зазначають, що Тейлор Свіфт досягнула висот як у культурній, так і у комерційній сферах. Її попкультурний вплив на рівні з Елвісом Преслі, Майклом Джексоном та Мадонною; як авторку пісень її порівняли з Бобом Діланом, Полом Маккартні та Джоні Мітчеллом. Крім того, їй вдалося побудувати навколо себе «імперію, за деякими оцінками, у понад мільярд доларів».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів