Поділитись:

Пожежі, повалені дерева, застряглі авто: що робили волинські рятувальники у неділю (фото)

Понеділок, 04 грудня 2023, 11:15
Пожежі, повалені дерева, застряглі авто: що робили волинські рятувальники у неділю (фото)

Протягом минулого тижня на Волині надзвичайники ліквідували десять пожеж та здійснили 40 виїздів на проведення аварійно-рятувальних робіт, з них на ліквідацію подій, пов’язаних з ускладненням погодних умов – 30 виїздів.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці ГУ ДСНС у Волинської області.

У неділю, 3 грудня, о 18:11 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в селі Проходи Камінь-Каширського району. На місце виклику направили рятувальників 12-ї державної пожежно-рятувальної частини селища Любешів спільно зі співробітниками місцевої пожежної охорони села Дольськ. По прибуттю вогнеборці оперативно провели розвідку та ліквідували займання. Імовірна причина пожежі – несправність пічного опалення. Постраждалих немає.

Черговий підрозділ 19-ї та 4-ї ДПРЧ міста Ковеля приборкали займання легкового автомобіля у Ковелі. Імовірна причина події встановлюється.

Також у неділю підрозділи ДСНС області здійснили 16 виїздів для ліквідації наслідків погодних умов, а саме: відбуксирування авто та звільнення проїжджих частин дороги від повалених дерев.

Пожежі, повалені дерева, застряглі авто: що робили волинські рятувальники у неділю (фото)Пожежі, повалені дерева, застряглі авто: що робили волинські рятувальники у неділю (фото)Пожежі, повалені дерева, застряглі авто: що робили волинські рятувальники у неділю (фото)Пожежі, повалені дерева, застряглі авто: що робили волинські рятувальники у неділю (фото)Пожежі, повалені дерева, застряглі авто: що робили волинські рятувальники у неділю (фото)Пожежі, повалені дерева, застряглі авто: що робили волинські рятувальники у неділю (фото)Пожежі, повалені дерева, застряглі авто: що робили волинські рятувальники у неділю (фото)Пожежі, повалені дерева, застряглі авто: що робили волинські рятувальники у неділю (фото)Пожежі, повалені дерева, застряглі авто: що робили волинські рятувальники у неділю (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів