Поділитись:

Повалені дерева, автобуси у кучугурах: вночі на Волині вирувала негода (фото)

Неділя, 03 грудня 2023, 12:43
Повалені дерева, автобуси у кучугурах: вночі на Волині вирувала негода (фото)

Упродовж ночі через негоду волинські рятувальники виконували аварійні роботи.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Волинській області.

Через хуртовини та сильний вітер повалені дерева перегородили рух транспорту на дорогах біля сіл Веснянка, Ольганівка, Жабка Луцького району. Працівники служби «101» за допомогою спеціального обладнання розчистили заблоковані дороги.

Поблизу сіл Боровичі, Вишенька Луцького району та с. Марковичі і м. Устилуг Володимирського району у снігові замети потрапили 4 автобуси з людьми — рятувальники за допомогою тросу відбуксирували автобуси.

Між с. Пʼятидні та м. Устилуг Володимирського району автовоз наїхав на електроопору й заблокував рух транспорту. Рятувальники 7 ДПРЧ м. Володимира відбуксирували автомобіль.

Повалені дерева, автобуси у кучугурах: вночі на Волині вирувала негода (фото)Повалені дерева, автобуси у кучугурах: вночі на Волині вирувала негода (фото)Повалені дерева, автобуси у кучугурах: вночі на Волині вирувала негода (фото)Повалені дерева, автобуси у кучугурах: вночі на Волині вирувала негода (фото)Повалені дерева, автобуси у кучугурах: вночі на Волині вирувала негода (фото)Повалені дерева, автобуси у кучугурах: вночі на Волині вирувала негода (фото)Повалені дерева, автобуси у кучугурах: вночі на Волині вирувала негода (фото)Повалені дерева, автобуси у кучугурах: вночі на Волині вирувала негода (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів