Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за тиждень

Неділя, 03 грудня 2023, 21:00
Фото: Юрій Фетисов
Фото: Юрій Фетисов

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за минулий тиждень.

Про те, що у Луцькому зоопарку «впіймали» тварин, які гуляли засніженими місцинами

Головне у Луцьку: ТОП новин за тиждень 

У Луцькому зоопарку «впіймали» на камеру тварин, які гуляли засніженими місцинами.

«Вихідний, любі друзі! І навіть не пишеться, що варто відпочити після трохи важкого робочого тижня. Бо це – про те життя, яке ми мали раніш. А нині – день 647-й повномасштабної війни росії проти України. Однак щоб мати сили і далі рухатися, жити, працювати на перемогу, мусимо дбати про себе. І прийти на гостину до Луцького зоопарку – то таки відволіктися, переключитися, насолодитися природою, тишею, спогляданням за нашою колекцією», – йдеться у дописі. 

Про те, що у Ківерцях продають «Пляшку» за 15 000 доларів 

Головне у Луцьку: ТОП новин за тиждень 

У Ківерцях продають бізнес – паб «Пляшка». За словами власників, паб з новим дизайнерським ремонтом розташований у прохідному місці в районі центру (автостанції). В приміщенні провели комплексний капітальний ремонт з урахуванням всіх деталей та аспектів для створення хорошої атмосфери.

Про те, чому на Київському майдані у Луцьку прибрали найбільший прапор

Головне у Луцьку: ТОП новин за тиждень 

У Луцьку зняли найбільший стяг, що знаходився на Київському майдані, перед будівлею Волинської обласної військової адміністрації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів