Маколей Калкін отримав зірку на Голлівудській алеї слави

Понеділок, 04 грудня 2023, 01:28

На Голлівудській алеї слави відкрили зірку на честь Маколея Калкіна за 40 років його акторської карʼєри, апогеєм якої став фільм «Сам удома».

Про це пише CBS, – передає Бабель.

Кетрін О’Хара, яка зіграла матір персонажа Калкіна, Кевіна, у фільмі «Сам удома» та його продовженні 1992 року «Один удома 2: Загублений у Нью-Йорку», теж була присутня на нагородженні.

«Ти так заслуговуєш на свою зірку на Голлівудській алеї слави. І дякую, що запросив мене, твою несправжню маму, яка залишила тебе вдома самого не раз, а двічі, щоб взяти участь у цій щасливій події. Я так пишаюся тобою», — сказала акторка.

Ця зірка вже 2 765-та з моменту завершення будівництва Алеї Слави в 1961 році.

Народився Маколей Калкін 26 серпня 1980 року в Нью-Йорку. Він розпочав свою сценічну карʼєру в 1984 році, коли йому було 4 роки, у виставі «Діти Баха» в Manhattanʼs Symphony Space. А на екрані актор дебютував у драмі 1988 року «Ракета Гібралтар», де зіграв одного із семи онуків сценариста, що пішов на пенсію. У вісім років, у 1990 році, за фільм «Сам удома» Калкін отримав номінацію на «Золотий глобус» за найкращу роль. У 1991 році Калкін отримав премію American Comedy Award за головну роль як найсмішніший актор у фільмі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: