Поділитись:

Чергова ротація: волинські поліцейські відбули у зону бойових дій (фото)

П'ятниця, 01 грудня 2023, 11:53
Чергова ротація: волинські поліцейські відбули у зону бойових дій (фото)

Поліцейські зведеного батальйону «Захід» відбули на чергову ротацію у зону бойових дій.

Про це у п'ятницю, 1 грудня, повідомив у телеграмі сектор комунікації поліції Волинської області.

«Як зазвичай, бійців проводжали очільник Головного управління Національної поліції у Волинській області Юрій Крошко, заступник начальника Віталій Ковальчук, начальник УОАЗОР Василь Антонюк, а також рідні та товариші по службі», – йдеться у дописі.

Зазначають, що більшість поліцейських вже мають бойовий досвід, зокрема і з 2014 року, однак до цієї ротації долучилися також нові бійці.

Юрій Крошко побажав поліцейським наснаги, успішного виконання поставлених завдань та швидше повернутися додому з перемогою.

Чергова ротація: волинські поліцейські відбули у зону бойових дій (фото)Чергова ротація: волинські поліцейські відбули у зону бойових дій (фото)Чергова ротація: волинські поліцейські відбули у зону бойових дій (фото)Чергова ротація: волинські поліцейські відбули у зону бойових дій (фото)Чергова ротація: волинські поліцейські відбули у зону бойових дій (фото)Чергова ротація: волинські поліцейські відбули у зону бойових дій (фото)Чергова ротація: волинські поліцейські відбули у зону бойових дій (фото)Чергова ротація: волинські поліцейські відбули у зону бойових дій (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів