Поділитись:

Росія не побудувала планів на війну у 2025 (відео)

Четвер, 30 листопада 2023, 21:55
Росія не побудувала планів на війну у 2025 (відео)

Днями Генсек НАТО Єнс Столтенберг вчергове озвучив тезу, що війна в Україні буде тривати довго і НАТО одностайне у подальшій підтримці України.

У новому випуску програми «Прайм-Тайм» на телеканалі «КонкурентTV» військовий аналітик, колишній співробітник СБУ Іван Ступак розповів, що закладають у поняття «довга війна» при таких заявах.

Іван Ступак зазначив, що варто сприймати, що війна триватиме щонайменше до 2025 року, принаймні це стосуватиметься активної фази війни.

Ще раніше міністр оборони РФ Сергій Шойгу озвучував орієнтир закінчення війни, а це 2025 рік. Зараз Росія активно завантажує можливості власного військово-промислового комплексу 

«Всі гроші, які в них є, все на війну. Бюджет у них 400 мільярдів євро. ВПК російський це 110 мільярдів євро, плюс 25-29 мільярдів євро це ФСБ, поліцейські, росгвардія, наркоконтроль, ось ця вся «лабуда» російська. Тобто загалом 40% російського бюджету піде на війну», – каже Ступак.

Військовий аналітик пояснив, чому вважає, що війна триватиме саме до 2025 року. Перш за все це вибори президента Росії у березні 2024 року, а по-друге, це вибори Президента США у листопаді 2024.

Росіяни покладають надії на перемогу, якщо не Дональда Трампа, то іншого антиукраїнського кандидата. Вони розраховують, що такий президент припинитьс підтримку України.

«Я впевнений, що після виборів Президента США у росіян планів на цю війну нуль! Взагалі нуль цілих нуль десятих. Я впевнений, що, навіть, гроші на 2025 рік вони не зможуть зібрати», – каже пан Іван.

Детальніше у відео:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів