Поділитись:

Востаннє їдуть додому: громада на Волині зустрічатиме трьох полеглих захисників

Середа, 29 листопада 2023, 22:10
Востаннє їдуть додому: громада на Волині зустрічатиме трьох полеглих захисників

На Волині громада зустрічатиме трьох полеглих Героїв, які востаннє їдуть додому.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Прилісненської громади.

В четвер, 30 листопада,  о 7:30 на території Колківської громади зустрічатимуть загиблих земляків, які востаннє повертатимуться додому, Анатолія Веремчука з Городка, Величка Владислава із Замостя та Сергія Медведюка з Черська.

Траурний кортеж із загиблим Владиславом Величко виїжджатиме з КП «Маневицька багатопрофільна лікарня» орієнтовно о 9.30 год далі по маршруту: Прилісне, Карасин, Замостя.

Траурний кортеж із загиблим Веремчуком Анатолієм Миколайовичем виїжджатиме з КП «Маневицька багатопрофільна лікарня» орієнтовно о 11.30 год далі по маршруту: Прилісне, Городок.

«Просимо жителів громади гідно зустріти полеглих воїнів, та віддати шану за їхню мужність та відвагу, за покладене життя на вівтар свободи та незалежності Вітчизни. Зважаючи на те, що маємо одночасно двох загиблих воїнів в громаді, прощання з Владиславом та похоронна процесія пройде спочатку в Замості до обідньої пори, а після обіду пройде прощання та поховання на місцевому кладовищі Анатолія Миколайовича з Городка», – йдеться в повідомленні.

Про точний час прибуття повідомлятимуть додатково.

Редакція сайту новин Волині «Конкурент» висловлює співчуття рідним і близьким загиблих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів