Поділитись:

Подарунки не довіз: у Рівному затримали Санта Клауса на мотоциклі (відео)

Четвер, 30 листопада 2023, 16:49
Подарунки не довіз: у Рівному затримали Санта Клауса на мотоциклі (відео)

Співробітники патрульної поліції затримали у Рівному чоловіка у костюмі Санта Клауса, який пересувався дорогою не в традиційних для цього персонажа зимових свят санях із упряжкою оленів, а в мотоциклі з коляскою.

Як повідомляє місцеве видання «Рівне вечірнє», причиною зупинки було те, що пасажир Санта Клауса не мав на голові шолома, як це передбачено правилами дорожнього руху, – пише ТСН.

Коли поліцейські зупинили транспортний засіб, то виявилося, що водій у червоному костюмі та з білою накладною бородою не мав права кермувати мотоциклом, оскільки не отримував посвідчення водія відповідної категорії.

Стосовно 33-річного «Сант» патрульні склали адмінпротокол за ч. 2 ст. 126 КупАП. За таке порушення водієві, який дещо передчасно почав створювати різдвяний настрій на вулицях міста, загрожує штраф у розмірі 3 400 грн. У Рівному затримали Санта Клауса на мотоциклі

Мотоцикл рівненського Санта Клауса транспортували на штрафмайданчик. Ймовірно, розвозити подарунки на Різдво йому доведеться в традиційний спосіб – на летючих санях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів