У волинському ліцеї за майже 2 мільйони відремонтували їдальню (фото)

Понеділок, 27 листопада 2023, 16:03

У Володимирі за 1,9 мільйона гривень капітально відремонтували їдальню ліцею №1, крім того, ліцей отримав нове обладнання загальною вартістю близько 800 тисяч гривень.

Про це у понеділок, 27 листопада, повідомив у телеграмі міський голова Володимира Ігор Пальонка.

«Починаючи з минулого тижня, учні ліцею №1 отримують гаряче харчування в оновленій після капітального ремонту їдальні.

Сьогодні разом із директоркою навчального закладу Людмилою Самусєвою оглянув відремонтований об’єкт, на який з бюджету громади було виділено 1,9 мільйона гривень», – написав він.

За словами мера, упродовж кількох місяців працівники підрядної організації замінили в їдальні проводку для нового освітлення, відремонтували стіни, стелю, підвели каналізацію та змонтували вентиляцію. У межах проєкту капітального ремонту харчоблока також були встановлені рукомийники та закуплені нові меблі.

Пальонка додав, що завдяки участі громади у проєкті USAID «Говерла» ліцей №1 отримав нове обладнання загальною вартістю близько 800 тисяч гривень.

«Упевнений, що діти повинні не просто прийти в їдальню, аби похарчуватися, а й отримати задоволення від того, що вони приймають їжу. А в таких умовах шкільні страви точно смакуватимуть значно ліпше», – додав він.

 

Нагадаємо: у Луцьку молодь організувала марш від будівлі Волинської обласної військової адміністрації до Луцької міськради з вимогою більше коштів витрачати на ЗСУ та менше на ремонти доріг, бруківок, однорічні насадження та інші непершочергові видатки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: