Поділитись:

Спортсмен з Луцька – чемпіон світу зі змішаних єдиноборств: ще двоє волинян здобули «бронзи»

Субота, 25 листопада 2023, 20:36
Спортсмен з Луцька – чемпіон світу зі змішаних єдиноборств: ще двоє волинян здобули «бронзи»

Троє волинських спортсменів здобули переможні місця на молодіжному чемпіонаті світу зі змішаних єдиноборств ММА-2023. Чемпіоном світу став лучанин Іван Поремчук.

Фінал відбувся 24 листопада в місті Тирана, що в Албанії, повідомили в департаменті культури, молоді та спорту Волинської облдержадміністрації, – пише Суспільне. 

Іван Поремчук змагався у ваговій категорії 93 кілограми серед молоді. У завершальному поєдинку йому вдалося здолати спортсмена Лукаса Маковскі з Польщі та здобути звання чемпіона. 

Ще двоє волинян посіли треті місця. Юрій Калінчик змагався у ваговій категорії 65,8 кг серед молоді. Він поступився Одіні Назарову з Таджикистану та отримав "бронзову" нагороду. Данило Желясков, який вийшов на бій у ваговій категорії 61,2 кг, поступився Арезкі Соухілу з Франції й став бронзовим призером чемпіонату світу.

Як зазначив на своїй Facebook-сторінці тренер волинян Андрій Зінчук, на змагання в Албанії цьогоріч з'їхалися найкращі спортсмени з різних країн. Волинську обласну федерацію змішаних єдиноборств ММА представляли шестеро спортсменів, троє з яких посіли призові місця.

«Пів року напруженої підготовки дали свій результат! Тренувальні табори на Драгобраті, підготовка на базі олімпійського резерву Конча-Заспа і заключний етап в Луцьку на базі «Динамо» та Луцького технічного університету. Була пророблена колосальна робота тренерським складом Волинської федерації змішаних єдиноборств ММА та її президентом Михайлом Смолкою», – написав лучанин.

Спортсмен з Луцька – чемпіон світу зі змішаних єдиноборств: ще двоє волинян здобули «бронзи» 

Змагання в Албанії тривали впродовж п'яти днів. За підсумками молодіжного чемпіонату світу збірна України посіла перше місце в турнірній таблиці серед восьми країн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
30 квітня 2024
29 квітня 2024
28 квітня 2024
27 квітня 2024
17:26
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02