Поділитись:

Лісівники прокоментували мільйонні статки заступника голови Поліського лісового офісу

Субота, 25 листопада 2023, 15:05
Лісівники прокоментували мільйонні статки заступника голови Поліського лісового офісу

Викриття фактів незаконного збагачення депутата Рівненської облради Віталія Суховича, який обіймав посаду заступника голови Поліського лісового офісу ДП «Ліси України», відбулося за сприяння Департаменту безпеки ДП «Ліси України».

Про це повідомили в пресслужбі ДП «Ліси України».

Працівники ДБР виявили у депутата Рівненської обласної ради, який є також заступником голови Поліського лісового офісу ДСГП «Ліси України», незадекларовані статки на мільйони доларів.

Віталій Сухович у минулому обіймав посаду керівника Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Зазначається, що інформація щодо численних фактів, які стосувалися діяльності фігуранта, була зібрана правоохоронцями за сприяння Департаменту безпеки ДП «Ліси України».

«Керівництвом ДП ще пів року тому було прийнято рішення усунути Суховича з посади та звільнити з підприємства. Проте він тривалий час перебував на лікарняному, використовував інші приводи та перешкоджав звільненню. ДП «Ліси України» сприяє розслідуванню, сподівається на доведення справи до завершення та притягнення винних до відповідальності», – йдеться в повідомленні.

У ДП «Ліси України» також наголошують, що резонансна історія з Суховичем не остання. Зібраний великий масив фактів, за яким проведена робота, тож очікується ще більше гарних новин від ДБР та інших силовиків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів