Поділитись:

Засніжений Окольний замок у Луцьку в листопаді (фото)

Вівторок, 21 листопада 2023, 18:09
Засніжений Окольний замок у Луцьку в листопаді (фото)

Показали, який вигляд має засніжений Окольний замок у Луцьку в листопаді.

Відповідні фото опублікував лучанин Andriy Pavlyashyk.

«Вчора вперше побачив дворик Окольного замку вночі і зі снігом. Це було дуже сильне, глибоке і таємниче явище. Сподіваюсь, що ця зима ще порадує такими моментами і можна буде насолодитися цим більше!», – написав автор світлин. 

Засніжений Окольний замок у Луцьку в листопаді (фото)Засніжений Окольний замок у Луцьку в листопаді (фото)Засніжений Окольний замок у Луцьку в листопаді (фото)Засніжений Окольний замок у Луцьку в листопаді (фото)Засніжений Окольний замок у Луцьку в листопаді (фото) 

Нагадаємо:  Кінець листопада ще й зі снігом навіює думки про наближення зимових свят. Закарбувати теплий настрій багато хто любить на світлинах. Не усім підходять фотосесії надворі, адже непевна примхлива погода і холод можуть зіпсувати усі емоції. У Луцьку традиційно в цій порі багато студій починають оновлювати свій декор і робити локації більш святковими. Журналісти промоніторили ринок у цій сфері послуг і зібрали для вас усі явки і паролі... точніше ціни, локації та фото прикрашених різдвяних студій міста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів