Поділитись:

На дороги Волині випустили снігоприбиральну техніку (фото)

Понеділок, 20 листопада 2023, 13:38
На дороги Волині випустили снігоприбиральну техніку (фото)

На території Волинської області рясно сніжить. Аби не допустити ожеледиці на дорогах, проводяться роботи з розчищення проїжджої частини від снігу та її оброблення піщано-соляною сумішшю або технічною сіллю.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області.

У ніч на понеділок, 20 листопада, на дорогах області працювали сім одиниць снігоприбиральної техніки, вдень для розчищення шляхів залучили більше десятка дорожніх машин та механізмів.

Водночас дорожники дбають про комфорт пішоходів – розчищають від снігу тротуари та місця зупинки громадського транспорту.

За прогнозами синоптиків, опади у вигляді мокрого снігу різної інтенсивності матимуть місце упродовж дня та кількох найближчих діб. Також очікуються добові температурні «гойдалки» – від 3°C морозу вночі до 2-5°C тепла вдень.

«За таких погодних умов на автодорогах області можлива ожеледиця, варто бути уважним та обережним за кермом!», – йдеться у дописі.

У разі виникнення ускладнень проїзду чи інших надзвичайних ситуацій на автошляхах державного значення області можна телефонувати на цілодобову гарячу лінію дорожників за номером: +380674006080.

На дороги Волині випустили снігоприбиральну техніку (фото)На дороги Волині випустили снігоприбиральну техніку (фото)На дороги Волині випустили снігоприбиральну техніку (фото)На дороги Волині випустили снігоприбиральну техніку (фото)На дороги Волині випустили снігоприбиральну техніку (фото)На дороги Волині випустили снігоприбиральну техніку (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів