Поділитись:

Луцькі комунальники готові до прибирання снігу (фото)

Понеділок, 20 листопада 2023, 11:42
Луцькі комунальники готові до прибирання снігу (фото)

У Луцьку через погіршення погодних умов перевірили готовність спецтехніки комунальників до розчищення від снігу автодоріг та тротуарів.

Про це у понеділок, 20 листопада, повідомили на фейсбук-сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

У зв’язку з погіршенням погодних умов, очікуваним зниженням температури нижче нуля з мокрим снігом, керівництво міста перевірило готовність комунального автотранспортного підприємства «Луцькспецкомунтранс» до належного утримання доріг та тротуарів у зимовий період. Перевірили техніку, яка здійснюватиме розчищення вулиць, тротуарів, парків, скверів, міста від снігу для забезпечення комфорту в громаді, роблячи все можливе для відповіді на будь-які погодні умови.

Луцькі комунальники готові до прибирання снігу (фото) 

У департаменті муніципальної варти нагадують автовласникам не залишати автівки на узбіччях доріг, щоб не заважати процесу очищення вулиць та посипання їх соляною сумішшю

«Звертаємо вашу увагу, що диспетчери відділу «Центр безпеки міста Луцьк» за допомогою камер відеоспостереження здійснюють моніторинг міста на предмет виявлення автомобілів, які створюють перешкоду в роботі комунальної техніки», – йдеться у дописі.

Зазначають, що інспектори з паркування будуть притягувати до адмінвідповідальності власників авто, які перешкоджатимуть роботі комунального транспорту та накладатимуть штраф у розмірі 680 гривень відповідно до чинного законодавства.

Луцькі комунальники готові до прибирання снігу (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів