На дороги Волині випустили снігоприбиральну техніку (фото)

Понеділок, 20 листопада 2023, 13:38

На території Волинської області рясно сніжить. Аби не допустити ожеледиці на дорогах, проводяться роботи з розчищення проїжджої частини від снігу та її оброблення піщано-соляною сумішшю або технічною сіллю.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області.

У ніч на понеділок, 20 листопада, на дорогах області працювали сім одиниць снігоприбиральної техніки, вдень для розчищення шляхів залучили більше десятка дорожніх машин та механізмів.

Водночас дорожники дбають про комфорт пішоходів – розчищають від снігу тротуари та місця зупинки громадського транспорту.

За прогнозами синоптиків, опади у вигляді мокрого снігу різної інтенсивності матимуть місце упродовж дня та кількох найближчих діб. Також очікуються добові температурні «гойдалки» – від 3°C морозу вночі до 2-5°C тепла вдень.

«За таких погодних умов на автодорогах області можлива ожеледиця, варто бути уважним та обережним за кермом!», – йдеться у дописі.

У разі виникнення ускладнень проїзду чи інших надзвичайних ситуацій на автошляхах державного значення області можна телефонувати на цілодобову гарячу лінію дорожників за номером: +380674006080.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: