Поділитись:

«Практично кожен вечір такий»: у центрі Ратного «врубали» російські пісні (відео)

Понеділок, 20 листопада 2023, 09:38
«Практично кожен вечір такий»: у центрі Ратного «врубали» російські пісні (відео)

У селищі Ратне місцеві нарікають на молодь, яка гучно слухає російські пісні.

Відповідне відео на своїй сторінці в інстаграм розмістила Юлія Михальчук.

«Центр Ратного, грає музика на російській мові на половину селища. Одні збирають кошти для військових, а інші тусуються середночі безнаказано. Невже ще мало хлопців гине на війні?» – зазначає дівчина.

Вона також додає, що відколи поселилася у квартирі в центральному районі селища, то такі «пісенні вечори» молодь влаштовує практично щовечора.

«Я сама не завжди можу запостити якийсь збір чи кинути донат, роблю це по можливості. Але за весь час поки ми живемо на цій квартирі, це практично кожен вечір такий. Відколи це біля алкомаркету дозволено робити такі «двіжухи»? У мене дитина крізь сон здригається, коли посеред ночі отакі «патріоти» натискають на гальма, показують свої понти й вмикають музику на всю», – пише Юлія.

Зауважимо, що ще на початку літа 2023 року Верховна Рада ухвалила два закони, якими заборонила російську музику в громадських місцях та медіа, а також імпорт й розповсюдження книг з Росії, Білорусі та тимчасово окупованих частин.

Нагадаємо: у Луцьку правоохоронці викрили компанію, яка співпрацювала із Росією. В бізнес-центрі «Директорія», що на вулиці Винниченка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів