Поділитись:

Рівень ППО дозволяє не зупиняти країну під час зльоту МіГів, – Зеленський

П'ятниця, 17 листопада 2023, 21:56
Рівень ППО дозволяє не зупиняти країну під час зльоту МіГів, – Зеленський

Президент України Володимир Зеленський ввечері 17 листопада звернувся до українців та заявив, що відбулася чергова Ставка з детальною доповіддю міністра оборони.

Про це глава держави повідомив у вечірньому зверненні. 

За його словами, під час Ставки йшлося про забезпечення Сил оборони та дій наступного року.

«Щодо кожного з напрямків і всіх параметрів – снаряди, зброя, техніка, амуніція. Те, що поки в дефіциті. І те, що об’єктивно треба буде збільшити з урахуванням планів наших активних дій. Важливі доповіді були на Ставці щодо ситуації на конкретних фронтових напрямках: Донеччина, Харківщина, південні напрямки. Доповідали головком і генерали Сирський, Тарнавський, Москальов, Содоль… Дякую кожному нашому воїну», – розповів глава держави.

Додав, що дав сьогодні окреме доручення Міноборони та Генштабу щодо російських винищувачів, які зупиняють нашу країну на години через повітряну тривогу.

«Наш рівень ППО і загалом готовність до ракетних загроз дозволяє дещо осучаснити реагування – без непотрібних зупинок країни. Це важливо для мільйонів наших людей. Я очікую відповідних пропозицій. Слава Україні!», – наголосив Володимир Зеленський.

Останнім часом повітряні тривоги в Україні пов'язані із зльотом МіГів у Росії стали значно довшими. Повітряні сили ЗСУ пов'язують це з навчаннями російської армії із дозаправлення винищувачів в небі. Такі маневри впливають на життя українців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів