Поділитись:

Польські перевізники погрожують перекрити ще один пункт пропуску

П'ятниця, 17 листопада 2023, 12:36
Польські перевізники погрожують перекрити ще один пункт пропуску

З понеділка, 20 листопада, польські перевізники планують блокаду четвертого КПП на україно-польському кордоні – «Медика - Шегині». Далекобійники «не задоволені швидкістю» переговорів з польським та українським урядами.

Про це інформує dw. 

Представники польських автоперевізників у четвер, 16 листопада, заявили про плани заблокувати для вантажних автомобілів ще один контрольно-пропускний пункт (КПП) на кордоні з Україною.

Як повідомив агенції один з організаторів протесту Томаш Борковський, з понеділка планується блокада пункту пропуску «Медика - Шегині». З його слів, далекобійники «не задоволені швидкістю» переговорів з польським та українським урядами і чекають нового раунду.

Нагадаємо: 6 листопада десятки польських перевізників почали блокувати три прикордонні переходи з Україною. У понеділок, 13 листопада, деякі з польських перевізників зустрілися з представниками українського та польського урядів, але домовленостей не досягли. До того ж, черги почали утворюватися на Закарпатті, адже туди переїжджають фури, аби пройти кордон швидше. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів