Поділитись:

Співак з Луцька MONATIK виступав на концерті сектантської організації (відео)

П'ятниця, 17 листопада 2023, 13:02
Співак з Луцька MONATIK виступав на концерті сектантської організації (відео)

У 2017 році на «випускному» вечорі коледжу «Гора Мойсея», який заснував Володимир Мунтян – самоназваний апостол власної церкви – луцький співак MONATIK дав концерт.

Мунтян каже, що знає шлях до бога і веде туди тисячі людей, але не безкоштовно, звісно. Колишні служителі церкві втекли від нього і переховуються.

Про ймовірні злочини у храмі цього «пастора» писала ТСН.

«Колишній засуджений за шахрайство Володимир Мірчавич Мунтяну відсидів три роки у спецколонії Кривого Рогу. Спочатку втерся в довіру до церкви євангельских християн, але ті його вигнали за тотальні порушення. Тоді він створив власну церкву, назвав себе тринадцятим апостолом і почав зцілювати невиліковні хвороби, регулярно виганяти бісів та руйнувати родові прокляття», – йдеться у матеріалі.

Співак з Луцька MONATIK виступав на концерті сектантської організації (відео)

Це пастор заснував релігійний коледж, на випускному вечорі якого й виступав співак з Луцька Дмитро Монатік. Тоді Мунтян привітав співака на сцені та подарував йому букет червоних троянд.

Нещодавно Дмитро прокоментував цей виступ та заявив, що не знав для кого і хто організував концерт і назвав цю історію дуже смішною.

«Це був початок кар'єри, навіть не вийшла пісня «Кружить». Ми були ще «зелені», корпоративи – так, куди, а якраз був період випускних, школи випускалися. Нам зателефонували, запитали чи Дмитро виступає на випускних, ну зрозуміло, що виступаємо. А випускний був у Палаці спорту, це ж такий крутий майданчик. Ну, і ми без ніяких думок приїхали, були одними артистами. Я пам'ятаю, що виходжу на сцену, а там луди такі старші, я не дуже багато бачив учнів, тому подумав, що це батьки, завучі чи вчителі. Потім виходить людина з квітами, дарує, а я людина щира, у мене посмішка. На наступний день виходить відео і ми такі «оуууу, а так можна було». Я до Мунтяна ніякого відношення не маю, окрім того виступу», – розповів Дмитро у програмі «33 запитання» на ЛюксФМ.

Він також додав, що після цього виступу почав ретельніше перевіряти людей, до яких буде їхати виступати.

Нагадаємо: популярний виконавець з Луцька Діма Монатик розповів про одну незвичну вимогу у своєму райдері. Зі слів співака, у списку вимог є «розкіш нереальна» родом з дитинства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів