Поділитись:

Міноборони хоче забезпечувати ЗСУ спорядженням українського виробництва

Вівторок, 14 листопада 2023, 16:17
Міноборони хоче забезпечувати ЗСУ спорядженням українського виробництва

Міністерство оборони України прагне, щоб бронежилети, каски, тактичне спорядження, одяг та їжа для Збройних Сил були українського виробництва.

Про це повідомляє пресслужба Міноборони, – пише Мілітарний.

Міністерство ініціювало зустріч із представниками українського бізнесу, які постачають ці товари для армії.

Підприємці заявляють, що готові повністю забезпечувати тилові потреби ЗСУ якісними товарами.

На зустрічі сторони обговорили, як зробити співпрацю бізнесу з державою передбачуваною, щоб бізнес міг планувати витрати під замовлення МОУ.

У 2024 році забезпеченням Збройних Сил одягом, їжею, пально-мастильними матеріалами, бронежилетами, касками та тактичним спорядженням буде займатися новостворене підприємство Міноборони «Агенція закупівель у сфері оборони».

Раніше «Мілітарний» повідомляв, що закупівлями продуктів для військовослужбовців займатиметься державне агентство “Державний оператор тилу”.

Працівники агентства аналізуватимуть ринок, ціни, спілкуватимуться з постачальниками напряму, оцінюватимуть їх і аналізуватимуть роботу.

Перший напрям, за яким «Державний оператор тилу» забезпечуватиме ЗСУ – харчування. Проведення закупівель заплановане на грудень, а перші поставки очікуються у другому кварталі 2024 року.

Нагадаємо,  Міністерство оборони України розпочинає проєкт з рекрутингу до Збройних Сил України через платформу Lobby X. Повідомляється, що рекрутери виконуватимуть роботу в інтересах армії безкоштовно.

Платформа дозволяє самостійно обрати підрозділ і посаду для несення служби. Для цього достатньо надіслати на сайті резюме на бажану вакансію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
22 квітня 2024
18 квітня 2024
16 квітня 2024
15 квітня 2024
04 квітня 2024
02 квітня 2024
01 квітня 2024
28 березня 2024
22 березня 2024