Поділитись:

У центрі Луцька – намет з військовими: що вони там роблять (фото)

Неділя, 22 жовтня 2023, 09:19
У центрі Луцька – намет з військовими: що вони там роблять (фото)

Командування 100-ї окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ, аби залучити потенційних кандидатів на військову службу, використовує різноманітні форми рекрутингу. Серед них і робота агітаційних мобільних рекрутингових груп на вулицях міст Волинської області.

Як пишуть на сторінці бригади у Фейсбуці, військовослужбовці-рекрутери з цих груп інформують майбутніх воїнів про можливості, умови та переваги служби у Волинській бригаді, пишуть ВН.

В агітаційному наметі, який з'являвся на різних локаціях Луцька цими днями, повісток не роздавали, але спілкуючись з хлопцями, допомагали зрозуміти, до чого потрібно готуватися, які військові спеціальності можна опанувати та які реальні можливості професійного розвитку, як і просування по службі, є в бригаді. Не останнім аргументом також є грошове забезпечення та бойові виплати військовослужбовцям.

У центрі Луцька – намет з військовими: що вони там роблять (фото)У центрі Луцька – намет з військовими: що вони там роблять (фото)

Треба також згадати, що саме 100-та обр ТрО на сьогодні є однією з п'яти бригад Сил ТрО, яку відібрано для участі у пілотному проєкті з Е-рекрутингу.

«Ми запрошуємо майбутніх воїнів ставати до лав 100-ї обр ТрО! До лав бригади, чий бойовий шлях вже відмічено почесною стрічкою «За мужність та відвагу» до її бойового прапора», – наголошують волинські тероборонівці.

Електронний рекрутинг – це пошук кандидатів до бригад ТрО за допомогою інтернет-ресурсів. Його забезпечують шляхом розміщення на офіційних сайтах інформації щодо типових вакантних посад, які підлягають комплектуванню військовослужбовцями.

Нагадаємо: Президент України Володимир Зеленський нагородив орденом «За мужність» III ступеня хірурга Володимирського ТМО Сергія Литвина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів