Поділитись:

Туристку обманули в Іспанії, бо вона повелася на хитрий трюк для новачків

Середа, 08 листопада 2023, 05:23
Туристку обманули в Іспанії, бо вона повелася на хитрий трюк для новачків

Експерта з подорожей до Іспанії розвели як маленьку дівчинку шахраї під час мандрівки до Севільї – мальовничого міста, розташованого на півдні країни тореадорів. 

Дівчина потрапила на гачок шахраїв та вирішила поділитися своєю історією Express.co.uk, щоб люди не стали жертвами подібних обманів, – пише УНІАН.

Жертвою аферистів стала британка Люсія Полла, яка вже неодноразово подорожувала до Іспанії. Зазвичай, ця сонячна країна є популярним туристичним маршрутом серед британців перед Різдвом, адже там тепліший клімат. Окрім цього, зустрічати зимові свята без снігу, але з келихом сангрії, для багатьох більш екзотично.

Саме під час таких чудових «іспанських канікул» на вуха Люсії «сів» аферист. Він почав розповідати дівчині про незабутнє шоу фламенко, яке вона просто зобов'язана побачити.

«До мене підійшов місцевий житель і почав розповідати про якесь таємне шоу фламенко, яке можна побачити лише раз у житті, і яке знаходиться десь у глухій місцевості. У нього навіть були флаєри під рукою, і він дав мені один... Але я тоді була зайнята й навіть не зазирнуло в брошуру. Саме його слова дійсно привернули мою увагу - я вмирала від бажання побачити справжнє фламенко! Він зробив так, що це звучало так дивовижно і справді вартувало мого часу: «Супер дешево», – повторював він знову і знову», - згадує Люсія.

Все скінчилося тим, що вона, не довго думаючи, одразу заплатила за «ексклюзивний тур» гроші. Але обіцяне шоу побачити не судилося: коли Люсія прийшла за зазначеною продавцем адресою, наткнулася на порожню вулиці, де ніяким фламенко й не пахло.

«Яка помилка новачка! Я шукала інформацію на флаєрі. Там було написано 2013 рік! Мене повністю обдурили», – вказала вона.

Після того, як виявила обман, дівчина пригадала дивні подробиці спілкування із шахраєм. Він постійно наголошував на низькій вартості шоу, стверджував, що його пропозиція абсолютно легальна. Тоді здавалося, що чоловік дуже зацікавлений показати неймовірне шоу якнайбільшій кількості людей. Люсія навіть не звернула увагу на його флаєр, хоча він був виразного червоного кольору. Вже потім, проаналізувавши ситуацію, вона зрозуміла, що стала жертвою психологічного тиску.

«Я ділюся цим, сподіваючись, що це не відлякає когось від пошуку місцевих пригод. Просто будьте обачніші - дослухайтеся до інтуїції і не ігноруйте якісь тривожні знаки тільки тому, що певні пропозиції виглядають занадто добре», – порадила вона.

Зараз Люсія сміється з цієї історії та каже, що цей випадок увійшов до її цікавих пригод під час мандрівок. «Майте дух дослідника, але не забувайте про здорову обережність. Вік живи - вік учись, чи не так? Принаймні, тепер у мене є хороша історія!», – резюмувала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів