Поділитись:

OpenAI анонсувала новий інструмент для створення чат-ботів

Середа, 08 листопада 2023, 02:16
OpenAI анонсувала новий інструмент для створення чат-ботів

Компанія OpenAI повідомила, що створила сервіс, який дозволяє налаштувати індивідуальні версії свого онлайн-чат-бота ChatGPT і ділитися ними в Інтернеті.

Про це повідомляє The New York Times, передає Укрінформ.

За допомогою нового сервісу GPTs будь-хто може швидко налаштувати чат-бота під конкретне завдання без допомоги додаткового програмного забезпечення або комп'ютерного коду. Чат-бота можна запустити, надавши йому кілька інструкцій або завантаживши кілька документів. Наприклад, якщо хтось має власну справу, то може створити бота, завантажити йому існуючі інструкції, і він відповідатиме на запитання користувачів.

Новий сервіс GPTs доступний для всіх, хто використовує ChatGPT Plus – версію чат-бота, яка коштує $20 на місяць.

Хоча досвідчені розробники програмного забезпечення вже використовують базову технологію ChatGPT, GPT-4, для створення власних додатків, новий сервіс GPTs орієнтований на приватних осіб і малий бізнес, які не мають досвіду розробки програмного забезпечення.

Віцепрезидент OpenAI зі споживчих та корпоративних продуктів Пітер Денг зазначив, що будь-який бот, створений за допомогою сервісу, може робити помилки. Отримуючи величезні обсяги даних, зібраних з усього інтернету, такі технології, як ChatGPT, іноді "галюцинують" або вигадують.

Оскільки ця технологія також може бути використана для створення образливих, неправдивих і навіть небезпечних матеріалів, OpenAI заявила, що перевірятиме всіх нових ботів, створених за допомогою GPT, і відмовлятиме тим, хто порушує умови використання. У найближчі тижні компанія представить магазин додатків GPT Store, де будуть доступні чат-боти, і де кожен користувач, зокрема, зможе монетизувати власну версію чат-бот ШІ.

Компанія заявила, що понад 100 мільйонів людей активно використовують ChatGPT щотижня, і понад два мільйони розробників програмного забезпечення використовують GPT-4 та інші сервіси для створення додатків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів