Поділитись:

Як правильно їздити на кільці біля «Променя» у Луцьку (відео)

Понеділок, 06 листопада 2023, 11:45
Як правильно їздити на кільці біля «Променя» у Луцьку (відео)

У Луцьку показали, як відтепер правильно проїжджати кільце біля РЦ «Промінь».

Відповідне відео з'явилось на каналі ГО «Просторовий рух».

«Відео для кращого розуміння того, як правильно та безпечно перетнути кільцеву розв'язку біля РЦ «Промінь». Детальніше пояснюємо призначення нових знаків та показуємо, як рухатись по оновленій розмітці», – йдеться в описі до відео.

Якщо їхати з вулиці Винниченка у лівій смузі, то рух дозволено на усі з'їзди та розворот. З правої смуги можна повернути лише на проспект Василя Мойсея.

З проспекту Василя Мойсея, рухаючись у лівій смузі, водій може проїхати на вулицю Яровиця або ж Винниченка. Для з'їзду на проспект Президента Грушевського, на вулицю Стрілецьку та на Винниченка (для тролейбусів) потрібно ставати у праву смугу.

Виїхати з лівої смуги на проспекті Президента Грушевського водій може на вулицю Винниченка, проспект Василя Мойсея або ж розвернутися. Права смуга дозволяє повернути на вулиці Стрілецьку та Яровицю.

Ліва смуга на вулиці Стрілецькій дозволяє рухатись на проспект Василя Мойсея або ж Президента Грушевського, а права – на вулицю Яровиця, Винниченка та проспект Василя Мойсея.

Дорожні знаки на вулиці Яровиця дозволяють з лівої смуги повертати на проспект Василя Мойсея, Президента Грушевського, на вулицю Стрілецьку та зробити розворот. З правої смуги рух дозволено тільки у два напрямки – на вулицю Винниченка та на проспект Василя Мойсея.

У відео показано, як на живо треба рухатися кільцем біля РЦ «Промінь».

Нагадаємо: декомунізація вулиць у Луцькій громаді розпочалася вже давно і десятки вулиць змінили свої назви або ж повернули історичні найменування. Наші журналісти зібрали перелік старих і нових назв у Луцьку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024